Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσεως
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

FOLLOW US!

 
Η λίστα Συγκρίσεως σας περιέχει:
Αποτύπωμα DNA
Αποτύπωμα DNA

Το αποτύπωμα του DNA είναι μια σημαντική μέθοδος που χρησιμοποιείται στη μοριακή γενετική. Είναι πλέον αδιανόητο, για παράδειγμα, η εγκληματολογία να λειτουργήσει χωρίς αυτό. Άλλα παραδείγματα τομέων όπου μπορεί να εφαρμοστεί είναι:  τεστ πατρότητας, η ανάλυση των γενετικών ασθενειών, καθώς και τον εντοπισμό των θυμάτων μετά από φυσικές καταστροφές ή ατυχήματα. Κατά τη διαδικασία αυτή, τα τμήματα του DNA δημιουργούνται μέσω μιας αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), και στη συνέχεια διαχωρίζονται με χρήση gel ηλεκτροφόρησης. Στο κιτ, ωστόσο, τα τμήματα του DNA έχουν ήδη διαχωριστεί, έτσι ώστε οι μαθητές πρέπει μόνο να πραγματοποιήσουν ηλεκτροφόρηση. Χρησιμοποιώντας τα προφίλ DNA που λαμβάνονται με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές σας μπορούν να συναγάγουν τα συμπεράσματά τους για το από πού προέρχονται (σκηνή του εγκλήματος, θύμα, ή ύποπτος). Αν γίνει αυτό, οι μαθητές μαθαίνουν για τις πρακτικές της με τη χρήση μοριακών τεχνικών γενετικής, και θα είναι σε θέση να συζητήσουν τα προφίλ DNA λεπτομερώς από τη στιγμή που έχουν ολοκληρώσει το πείραμα. Αυτό το θέμα είναι επίσης και ένας θαυμάσιος τρόπος για την εισαγωγή σε μια συζήτηση σχετικά με άλλες πιθανές εφαρμογές για την εκτύπωση του αποτυπώματος του DNA, καθώς και για τα συναφή νομικά και ηθικά ζητήματα. »

Περιλαμβάνει: DNA από ένα θύμα, 120 ml, DNA από τον τόπο ενός εγκλήματος, 120 ml, DNA από ύποπτους n ° 1, 120 ml, DNA από ύποπτους n ° 2, 120 ml, διάλυμα ηλεκτροφόρησης, 50x conc,. 50 ml, αγαρόζη, 6 γρ, διάλυμα χρώσης DNA, 200x conc., 1,5 ml

Μέγεθος συσκευασίας: Αρκετά για 10 πειράματα
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πείραμα απαιτεί ένα θάλαμο ηλεκτροφόρηση (1012852) και ένα κατάλληλο τροφοδοτικό (1010263) και μικροπιπέττα (1013416).


197,16EUR


Με τα επιλεγμένα:
Positive SSL