Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Παραγγελίες, αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσης της ιστοσελίδας
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

FOLLOW US!

 
Ιατρική εκπαίδευση - Νοσηλείας προσομοίωση » Προπλάσματα νοσηλείας - φροντίδας - εξέτασης » Τεχνικές διάσωσης » CPR Lilly Pro

Περιγραφή

CPR Lilly Pro
CPR Lilly Pro [1017773]

CPRLillyPro ™ - Η καλύτερη επιλογή για μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης στο CPR . Χρησιμοποιώντας το λογισμικό , μπορείτε να καθοδηγήσετε τις ασκήσεις και να έχετε τον έλεγχο του προσομοιωτή , δημιουργώντας άκρως ρεαλιστικά σενάρια εκπαίδευσης . Όλες οι σχετικές παράμετροι μπορούν να παρακολουθούνται άνετα και εύκολα να αποθηκεύονται για επακόλουθη ανάλυση . Οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι θα κατακτήσουν πολύ γρήγορα τον επιλεγμένο στόχο την κατάρτιση μέσω της λειτουργίας της άμεσης ανατροφοδότησης . Η CPRLillyPro ™  θα λειτουργήσει οικονομικά για μεγάλο χρονικό διάστημα χάρη στη χρήση του διαθέσιμου αερόσακου και του ξεχωριστού θαλάμου αέρα . Οι μάσκες μπορούν να ανταλλάσσονται , και είναι εύκολο να καθαριστούν . Το λογισμικό μπορεί να ελέγξει τον παλμό της καρωτίδας και τις κινήσεις των ματιών . Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται να συμμορφώνονται με τα υψηλότερα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα και την αντοχή . Αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στη Γερμανία .

Εμφανίσεις παραμέτρων εκπαίδευσης :

    
βάθος συμπίεσης
    
συχνότητα διέγερσης
    
θέση των χεριών
   
κλίση κεφαλής
   
όγκος αναπνοής / ταχύτητας ( σε συνδυασμό )
    
πίεση αναπνοής

CPRLilly μπορεί να αντιδράσει με το άνοιγμα των ματιών, όταν μιλάει με τον εκπαιδευόμενο. Το πάνω μέρος του σώματος, είναι ντυμένο με καθημερινά ρούχα με ένα σακάκι με φερμουάρ, και εμφανίζει όλα τα σημαντικά ανατομικά σημεία αναφοράς. Η σωστή κλίση της κεφαλής, ο ατομικός καρωτιδικός σφυγμός, και η κινητή σιαγόνα για να χρησιμοποιήσετε τον ελιγμό έλξη της κάτω γνάθου, παρέχουν ρεαλιστικά σενάρια. Η CPRilly συμμορφώνεται με τις τελευταίες κατευθυντήριες γραμμές των AHA και ERC .

 

Σύγκριση
 

Περισσότερα

 • Κριτικές
 • Δεν υπάρχουν κριτικές
 • Γράψτε μια κριτική για το προϊόν!


 • Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Δευτέρα 06 Ιανουαρίου, 2014.
 • Θέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος CPR Lilly Pro
 • Μιλήστε σε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.
 • << Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
    Καλάθι Αγορών Περισσότερα
  Άδειο καλάθι
    Προσφορές Περισσότερα
    Νέα Προϊόντα Περισσότερα
    Προτείνουμε για Εσάς Περισσότερα
  Positive SSL