Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Παραγγελίες, αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσης της ιστοσελίδας
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

FOLLOW US!

 
Βιολογία » Πειράματα & Μετρήσεις » Αποτύπωμα DNA

Περιγραφή

Αποτύπωμα DNA
Αποτύπωμα DNA [1013458]

Το αποτύπωμα του DNA είναι μια σημαντική μέθοδος που χρησιμοποιείται στη μοριακή γενετική. Είναι πλέον αδιανόητο, για παράδειγμα, η εγκληματολογία να λειτουργήσει χωρίς αυτό. Άλλα παραδείγματα τομέων όπου μπορεί να εφαρμοστεί είναι:  τεστ πατρότητας, η ανάλυση των γενετικών ασθενειών, καθώς και τον εντοπισμό των θυμάτων μετά από φυσικές καταστροφές ή ατυχήματα. Κατά τη διαδικασία αυτή, τα τμήματα του DNA δημιουργούνται μέσω μιας αλυσιδωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), και στη συνέχεια διαχωρίζονται με χρήση gel ηλεκτροφόρησης. Στο κιτ, ωστόσο, τα τμήματα του DNA έχουν ήδη διαχωριστεί, έτσι ώστε οι μαθητές πρέπει μόνο να πραγματοποιήσουν ηλεκτροφόρηση. Χρησιμοποιώντας τα προφίλ DNA που λαμβάνονται με αυτόν τον τρόπο, οι μαθητές σας μπορούν να συναγάγουν τα συμπεράσματά τους για το από πού προέρχονται (σκηνή του εγκλήματος, θύμα, ή ύποπτος). Αν γίνει αυτό, οι μαθητές μαθαίνουν για τις πρακτικές της με τη χρήση μοριακών τεχνικών γενετικής, και θα είναι σε θέση να συζητήσουν τα προφίλ DNA λεπτομερώς από τη στιγμή που έχουν ολοκληρώσει το πείραμα. Αυτό το θέμα είναι επίσης και ένας θαυμάσιος τρόπος για την εισαγωγή σε μια συζήτηση σχετικά με άλλες πιθανές εφαρμογές για την εκτύπωση του αποτυπώματος του DNA, καθώς και για τα συναφή νομικά και ηθικά ζητήματα. »

Περιλαμβάνει: DNA από ένα θύμα, 120 ml, DNA από τον τόπο ενός εγκλήματος, 120 ml, DNA από ύποπτους n ° 1, 120 ml, DNA από ύποπτους n ° 2, 120 ml, διάλυμα ηλεκτροφόρησης, 50x conc,. 50 ml, αγαρόζη, 6 γρ, διάλυμα χρώσης DNA, 200x conc., 1,5 ml

Μέγεθος συσκευασίας: Αρκετά για 10 πειράματα
ΠΡΟΣΟΧΗ: Το πείραμα απαιτεί ένα θάλαμο ηλεκτροφόρηση (1012852) και ένα κατάλληλο τροφοδοτικό (1010263) και μικροπιπέττα (1013416).

 

Σύγκριση
 

Περισσότερα

 • Κριτικές
 • Δεν υπάρχουν κριτικές
 • Γράψτε μια κριτική για το προϊόν!


 • Αυτό το προιόν προστέθηκε στον κατάλογό μας την Σάββατο 08 Ιούνιος, 2013.
 • Θέλω να λαμβάνω ειδοποιήσεις για αλλαγές/ανανεώσεις του προϊόντος Αποτύπωμα DNA
 • Μιλήστε σε κάποιον φίλο σας για το προϊόν αυτό.
 • << Προηγούμενο  |   Επόμενο>>
    Καλάθι Αγορών Περισσότερα
  Άδειο καλάθι
    Προσφορές Περισσότερα
    Νέα Προϊόντα Περισσότερα
    Προτείνουμε για Εσάς Περισσότερα
  Positive SSL