Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Παραγγελίες, αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσης της ιστοσελίδας
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

FOLLOW US!

 
Προφίλ
 

ATAS = Anatomical Teaching Aids Simulators.

Η ATAS educational ιδρύθηκε το 1992 συνεχίζοντας μια παράδοση 35 ετών στην κατασκευή προπλασμάτων ανατομίας και μαθηματικής γεωγραφίας,  τα οποία μέσω του Υπουργείου Παιδείας  βρίσκονται στα περισσότερα σχολεία της Ελλάδας και Κύπρου. Δραστηριοποιείται στον χώρο της εκπαίδευσης με αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία εποπτικών μέσων διδασκαλίας. Κεντρικός εκπρόσωπος της Γερμανικής εταιρείας 3B Scientific  και του Ολλανδικού οίκου  NIENHUIS MONTESSORI.


Παρακολουθώντας από κοντά τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους η ATAS πάντα πρωτοπόρος στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά εποπτικών μέσων διδασκαλίας, δημιουργεί εκπαιδευτικό στόχο και στη συνέχεια κατασκευάζει ή εισάγει και προμηθεύει υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικά μοντέλα τα οποία συμπληρώνουν αλλά και βοηθούν το δύσκολο έργο του εκπαιδευτικού όλων των βαθμίδων.

Η πολύχρονη πείρα της ATAS , το εξειδικευμένο προσωπικό της, σε συνάρτηση με το πλήρες service υποστήριξης, εξασφαλίζει:

  • 'Αμεση εξυπηρέτηση.
     
  • Υψηλή και σταθερή ποιότητα προιόντων
  • Χρήσιμες συμβουλές σχετικά με την εκπαίδευση και τη χρήση εποπτικών μέσων διδασκαλίας.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Διαβάστε προσεκτικά στις πληροφορίες για τον τρόπο που μπορείτε να συνεργαστείτε μαζί μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να  προμηθεύσουμε τα σχολείο σας με εξειδικευμένα όργανα - εποπτικά μέσα διδασκαλίας, Μοντεσσοριανό υλικό,  υλικά που χρειάζονται για τις κατασκευές για το μάθημα της Τεχνολογίας αλλά και για τα εκπαιδευτικά projects της διδασκαλίας σύμφωνα με τη φιλοσοφία εκπαίδευσης STEM.

Η τηλεφωνική επικοινωνία γίνεται  Δευτέρα- Παρασκευή  10π.μ.- 4μ.μ. ( από την έναρξη των Σχολικών μαθημάτων έως και τη λήξη τους ) .

Κατά το διάστημα των Σχολικών εξετάσεων- αργιών-διακοπών  η επικοινωνία με τους πελάτες γίνεται μόνο μέσω email : info@atas.gr

Για επίσκεψη ή παραλαβή από τη Βιοτεχνία παρακαλούμε τους αγαπητούς πελάτες μας να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά μαζί μας διότι δεχόμαστε κοινό μόνο με ραντεβού!

Βιοτεχνία Εποπτικών Μέσων  Διδασκαλίας
Ανδρομάχης 237
ΤΚ: 17673 - Καλλιθέα
Τηλ - Fax: 210 - 98 14 234

www.atas.gr
email: info@atas.gr

 

 

 

 

  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Προσφορές Περισσότερα
  Νέα Προϊόντα Περισσότερα
  Προτείνουμε για Εσάς Περισσότερα
Positive SSL