Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Παραγγελίες, αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσης της ιστοσελίδας
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

FOLLOW US!

 
Όροι χρήσης της ιστοσελίδας
 


Οροι χρήσης
H Atas educational, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα www.atas.gr με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών της. Η ιστοσελίδα www.atas.gr είναι απλή και φιλική στο χρήστη του διαδικτύου ενώ έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε χρήστη. 

 

Λόγω της ιδιαιτερότητας των προϊόντων μας, η ιστοσελίδα λειτουργεί ουσιαστικά ενημερωτικά σαν κατάλογος και δεν είναι εμπορικό κατάστημα.

 

Η ιστοσελίδα δεν ενημερώνεται σχετικά με την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Οι πελάτες που καταχωρούν ηλεκτρονικές παραγγελίες είναι υποχρεωμένοι να είναι σε επαφή μαζί μας και να ελέγχουν το email που δηλώνουν γιατί εκεί λαμβάνουν ενημερώσεις σχετικές με την παραγγελία τους.

Σε περιόδους εφαρμογής νέων τιμοκαταλόγων των εταιρειών  υπάρχει περίπτωση να εμφανίζεται στην ιστοσελίδα η τιμή του προηγουμένου έτους. Ο πελάτης θα ενημερωθεί άμεσα για την νέα τιμή του προϊόντος διότι αυτή θα ισχύσει κατά την έκδοση της ταμειακής απόδειξης ή του τιμολογίου. Αυτό το γεγονός δεν μπορεί να αποφευχθεί και ζητούμε την κατανόησή σας.

 

Στις παραγγελίες που δεν υπάρχει επαφή με τον πελάτη γίνεται διαγραφή από το σύστημα.

 

Παραγγελίες που αφορούν εξειδικευμένα προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα, χρειάζονται προκαταβολή και κατάθεση του υπολοίπου ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή-παράδοση. Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν είναι εφικτή.

 

Παρακαλούμε τους πελάτες- ιδιώτες που δεν ανήκουν στο εκπαιδευτικό κοινό να είναι προσεκτικοί με τις παραγγελίες τους μέσω της ιστοσελίδας μας.

Προσωπικά δεδομένα
Η Atas educational σχεδίασε την ιστοσελίδα της έτσι ώστε οι επισκέπτες της να μπορούν να περιηγηθούν σε αυτήν χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας , να μας παρέχουν τα προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν κάποιο είδος, να εγγραφούν στην ιστοσελίδα μας , να στείλουν email. ή όταν εγγράφονται στο «Newsletter» του καταστήματός μας. Η εταιρεία μας δεσμεύεται να προστατεύει και να περιορίζεται μόνο σε νόμιμη επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της. 

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιούνται, προκειμένου οι χρήστες να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να παρέχονται απαντήσεις σε ερωτήματα που θέτουν σχετικά με τα είδη και τέλος να εξυπηρετούνται και να αποστέλλονται οι παραγγελίες τους. Η Atas educational δεν διανέμει σε κανένα άλλο φορέα, οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με αυτήν (π.χ μεταφορικές εταιρείες, ΕΛΤΑ, κλπ ) οποιαδήποτε πληροφορία αφορά τους χρήστες και πελάτες της.
Το GDPR  είναι κανονισμός για την εταιρία μας. Η Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων . η ιδιωτικότητά  του κάθε πελάτη που επικοινωνεί ή συνεργάζεται μαζί μας  είναι πολύ σημαντική για εμάς και εφαρμόζεται με απόλυτο σεβασμο.

 

 

  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Προσφορές Περισσότερα
  Νέα Προϊόντα Περισσότερα
  Προτείνουμε για Εσάς Περισσότερα
Positive SSL