Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Παραγγελίες, αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσης της ιστοσελίδας
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

FOLLOW US!

 
Όροι ασφάλειας
 

Η ATAS educational σας ενημερώνει ότι δεν είναι ενεργοποιημένη η περιοχή της ιστοσελίδας για αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας για την ασφάλεια των μαθητών και ανηλίκων χρηστών του διαδικτύου.

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες που θέλουν να προμηθευτούν κάποιο προϊόν της εταιρείας μας θα πρέπει να αποδέχονται τον τρόπο λειτουργίας της επιχείρησής μας.

Οι υπεύθυνοι διακίνησης των εμπορευμάτων επιλέγουν την οικονομικότερη και ασφαλέστερη επιλογή τρόπου αποστολής της κάθε  παραγγελίας.

Παραγγελίες σχετικά με γυάλινα και εύθραυστα εμπορεύματα υπάρχει περίπτωση να μην εκτελούνται. Σας συνιστούμε να επικοινωνείτε με το κατάστημα πρίν από κάποια ηλεκτρονική παραγγελία.

Σε κάθε παραγγελία ενημερώνουμε τον πελάτη με email για τα έξοδα αποστολής και για ότι αφορά την παραγγελία του. Ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να απαντήσει γραπτώς  στο email μας ή να επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά, διαφορετικά η παραγγελία δεν εκτελείται και διαγράφεται.

 Ελέγχεται κάθε προιόν πρίν από κάθε παράδοση -αποστολή για την αρτιότητά του.

Λόγω του εξειδικευμένου αντικειμένου μας δεν γίνονται επιστροφές.

 Η Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων και η ιδιωτικότητά  του κάθε πελάτη που επικοινωνεί ή συνεργάζεται μαζί μας  είναι πολύ σημαντική για εμάς και εφαρμόζεται με απόλυτο σεβασμό και κάθε νομιμότητα. Τα προσωπικά δεδομένα  που καταχωρεί ο κάθε ενδιαφερόμενος χρήστης της ιστοσελίδας μας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση της συγκεκριμένης παραγγελίας του και ποτέ ξανά ούτε για προβολή μας ή διαφημιστικό σκοπό χωρίς την εγκρισή του.

Ασφάλεια της παρούσης Ιστοσελίδας με εφαρμογή πιστοποιητικού SSL:

Το πιστοποιητικό SSL προστατεύει τους χρήστες της ιστοσελίδας μας με δύο τρόπους:

  • Ο πρώτος τρόπος είναι η επαλήθευση της ταυτότητας του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Η εταιρία έκδοσης του πιστοποιητικού αναλαμβάνει να επαληθεύσει ότι η ιστοσελίδα που επισκέπτεται ο χρήστης είναι η αυθεντική και όχι κάποια που την μιμείται με άγνωστους και επικίνδυνους σκοπούς.
  • Ο δεύτερος τρόπος είναι η κωδικοποίηση των δεδομένων τα οποία εισάγει ο χρήστης κατά την επίσκεψή του στην ιστοσελίδα. Αυτά τα στοιχεία μπορεί να είναι το όνομά του, το τηλέφωνό του ή ακόμα και οι αριθμοί πιστωτικών και χρεωστικών καρτών. Με την εφαρμογή πιστοποιητικού SSL σε μια ιστοσελίδα, εξασφαλίζεται η κωδικοποίηση των δεδομένων κατά την μεταφορά από την καταχώριση έως και την κατάληξή τους στον server φιλοξενίας της ιστοσελίδας. Έτσι, εξασφαλίζεται ότι στην διαδρομή μεταξύ των δύο σημείων, τα δεδομένα δεν θα υποκλαπούν από κάποιον τρίτο.
  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Προσφορές Περισσότερα
  Νέα Προϊόντα Περισσότερα
  Προτείνουμε για Εσάς Περισσότερα
Positive SSL