Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Παραγγελίες, αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσης της ιστοσελίδας
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας

FOLLOW US!

 
Παραγγελίες, αποστολές & επιστροφές
 

ΕΚΤΑΚΤΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 31-1-2022

Η  εταιρεία ATAS με ιδιαίτερη ευαισθησία και λόγω του ιδιαίτερου πελατολογίου μας που προέρχεται αποκλειστικά από σχολεία διαφορετικών περιοχών, έχει περιορίσει την προσωπική συναναστροφή με το κοινό λιανικής πώλησης  στο κατάστημα  για όσο χρειαστεί. 
Οι παραγγελίες μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά στο   2109814234  και  με e-mail  στο info@atas.gr
Το ωράριο του καταστήματος θα ισχύει αποκλειστικά για την τηλεφωνική επικοινωνία.
Στο κατάστημα μπορείτε να έρχεστε μόνο για την παραλαβή των παραγγελιών σας στην πόρτα κατά τις ώρες 10πμ  έως 4μμ και μόνο κατόπιν ραντεβού!
Σας ενημερώνουμε επίσης ότι: 


Aποστέλλονται  οι παραγγελίες τις οποίες ο πελάτης έχει πληρώσει μέσω e-banking στις συνεργαζόμενες τράπεζες Πειραιως, Εθνική, ALPHA.

Επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω του info@atas.gr για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την κάθε περιοχή παραλαβής και να βρούμε τη λύση μαζί στον τρόπο που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα

Για τα δύκιλα δέματα εντός Αθήνας (εξοφλημένα μέσω ebanking) η χρέωση των εξόδων αποστολής είναι  4 ευρώ. Για αλλές περιοχές αντίστοιχα η χρέωση είναι 5 ευρώ.Παραγγελίες, αποστολές και επιστροφές

1. ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ  
Όλες οι αναγραφόμενες  τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ εκτός από τους πανόδετους σχολικούς χάρτες και τις υδρόγειες σφαίρες. 
Αν είστε Εκπαιδευτικό Ιδρυμα ή εκπαιδευτικός έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τα είδη που σας ενδιαφέρουν, με τρεις διαφορετικούς τρόπους:  μέσω της ιστοσελίδας , με fax ή τηλεφωνικά.  

Παραγγελία μέσω διαδικτύου
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας, αναζητήστε τα είδη που σας ενδιαφέρουν, βάλτε τα στο καλάθι των αγορών σας επιλέγοντας  αγορά ανά είδος . Συμπληρώστε ότι σας ζητάει η ιστοσελίδα δηλαδή ένα email και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Στο πεδίο ΣΧΟΛΙΑ μπορείτε να γράψετε την διεύθυνση σας εαν επιθυμείτε αποστολή.Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας  φθάνει σε εμάς προς επεξεργασία. Θα πρέπει πάντα να επικονωνείτε μαζί μας και τηλεφωνικώς ή με email στο info@atas.gr για επιβεβαίωση και μήν ξεχνάτε να ελέγχετε και στα SPAM - ανεπιθύμητα  του υπολογιστή σας για τυχόν απαντήσεις μας σχετικά με την παραγγελία σας.

Εμείς αφού επικοινωνήσουμε μαζί σας με email για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα έξοδα αποστολής που θα χρεωθείτε και εφόσον μας επιβεβαιώσετε με γραπτή απάντηση ή τηλεφωνικά ότι θέλετε να γίνει η αποστολή,  θα φροντίσουμε να παραλάβετε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατό.

 Η γραπτή επικοινωνία εκπροσώπου της εταιρείας μας με τον πελάτη πριν από κάθε αποστολή είναι απαράβατος κανονισμός.

Για έκδοση τιμολογίου η ελάχιστη καθαρή αξία εμπορευμάτων πρέπει να είναι άνω των 50 ευρώ.  Εξαιρούνται  ΝΠΔΔ. 
Αγορές εμπορευμάτων από την εταιρεία μας  καθαρής αξίας  κάτω των 50 ευρώ μπορούν να γίνουν μόνο με απόδειξη ταμειακής μηχανής.


Παραγγελία μέσω τηλεφώνου
Επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 98 14 234  Δευτέρα ,Τρίτη, Πέμπτη , Παρασκευή 10π.μ-4μ.μ και Τετάρτη 10π.μ.-2μ.μ. από την έναρξη των Σχολικών μαθημάτων έως και τη λήξη τους.
Στα διαστήματα των σχολικών εξετάσεων-αργιών-διακοπών  παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας μόνο με e-mail.

2. ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Προσπαθώντας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ο εκπρόσωπος της ATAS educational αφού εξετάσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, θα σας απαντήσει στο e-mail που γράψατε στην παραγγελία σας  και θα σας ενημερώσει σχετικά με τον ασφαλέστερο τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας και για τα έξοδα αποστολής ή  συσκευασίας και αποστολής όπου χρειάζεται. Θα σας ρωτήσει επίσης αν θέλετε να γίνει η αποστολή. Ο πελάτης πρέπει να απαντήσει με e-mail ή τηλεφωνικά. Αν δεν απαντήσει η παραγγελία του ακυρώνεται . Τα προϊόντα μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων (εκτός από τα μικροδέματα με αντικαταβολή)  ή συνεργαζόμενων εταιρειών ταχυμεταφορών. Για  συσκευασίες με μεγάλο όγκο, η αποστολή συμφέρει να γίνει οδικώς μέσω μεταφορικών εταιρειών αφού πρώτα εξοφληθεί το τιμολόγιο σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται από 4,5 έως 12,00 ευρώ για τις αποστολές που δεν έχουν μεγάλο όγκο και βάρος και υπολογίζονται ξεχωριστά σε κάθε αποστολή και σύμφωνα με τη δ/νση του πελάτη. Για αποστολές επι αντικαταβολή τα εξοδα αποστολής είναι + 2 ευρώ.

3. ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ
Οι παραγγελίες με διαθέσιμα είδη εκτελούνται αυθημερόν. Οι αποστολές με Courier  έχουν  χρόνο παράδοσης 1 – 2 εργάσιμες ημέρες, αναλόγως του τόπου παράδοσης. 

4. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 Η εταιρεία μας θέλοντας να σας προσφέρει επιλογή στο μέσο που θα χρησιμοποιήσετε για την αγορά των προϊόντων που επιθυμείτε, υποστηρίζει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Α) Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:
Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-9814234. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Συνεργαζόμενες τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ALPHABANK, ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Αν χρησιμοποιείτε webbanking(ALPHABANK, ΕΘΝΙΚΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ) μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στείλετε με email στο info@atas.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

Β) Αντικαταβολή μετρητά μέσω ΕΛΤΑ με την παραλαβή της παραγγελίας:
   
Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο πλησιέστερο κατάστημα ΕΛΤΑ

Γ) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας επί αντικαταβολή:
   
Πληρώστε τον υπάλληλο courier, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας.

Δ) Δεν είναι ενεργοποιημένη στην παρούσα ιστοσελίδα η ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Ε) Παραγγελίες για μή ετοιμοπαράδοτα εξειδικευμένα είδη δεν αποστέλονται αντικαταβολή. Χρειάζεται προκαταβολή και κατάθεση του υπολοίπου σε τραπεζικό μας λογαριασμό πριν την παράδοση-αποστολή.

ΣΤ) Η πληρωμή εντός της Βιοτεχνίας είναι εφικτή  με  μετρητά και POS.

Visa Mastercard American Express  China UnionPay discover       Diners

 5.  ΓΕΝΙΚΕΣ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών  γίνεται  Δευτέρα ,Τρίτη, Πέμπτη,  Παρασκευή  10π.μ.- 4μ.μ.και Τετάρτη 10π.μ.-2μ.μ.

Κατά το διάστημα των σχολικών εξετάσεων-αργιών-διακοπών  η επικοινωνία με τους πελάτες γίνεται μόνο μέσω email : info@atas.gr

Για επίσκεψη ή παραλαβή από τη Βιοτεχνία παρακαλούμε τους αγαπητούς πελάτες μας να επικοινωνούν πρώτα τηλεφωνικά μαζί μας για να αποφύγουν οποιαδήποτε ταλαιπωρία διότι η ATAS είναι  Βιοτεχνία χονδρικής πώλησης και προμηθευτής των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της Ελλάδας και Κύπρου και ισχύει η πιθανότητα, απρογραμμάτιστα, να μην υπάρχει δυνατότητα εξυπηρέτησης ακόμα και κατά τη διάρκεια της Σχολικής σεζόν:
Βιοτεχνία Εποπτικών Μέσων Διδασκαλίας
Ανδρομάχης 237
ΤΚ: 17673 - Καλλιθέα
Τηλ - Fax: 210 - 98 14 234
www.atas.gr
email: info@atas.gr

6. ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Λόγω των εξειδικευμένων ειδών που κατασκευάζουμε ή εμπορευόμαστε, δεν γίνονται αλλαγές. Κάθε είδος πριν την αποστολή του ελέγχεται από εμάς για την αρτιότητά του .Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη, η εταιρεία μας δεν έχει ευθύνη σε οποιαδήποτε φθορά. Οι πελάτες που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας θα πρέπει να έχουν την ευθύνη των επιλογών τους.

  Καλάθι Αγορών Περισσότερα
Άδειο καλάθι
  Προσφορές Περισσότερα
  Νέα Προϊόντα Περισσότερα
  Προτείνουμε για Εσάς Περισσότερα
Positive SSL