Πάνω Frame
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ SITEMAP ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ Ελληνικά English
Αναζήτηση
 
Κατηγορίες
Πληροφορίες
Παραγγελίες, αποστολές & επιστροφές
Όροι ασφάλειας
Όροι χρήσης της ιστοσελίδας
Newsletter
Αν θέλετε να σας αποστείλουμε ενημερωτικό E-mail, παρακαλώ στείλετε μας το E-mail σας





FOLLOW US!

 
Η λίστα Συγκρίσεως σας περιέχει:
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ(τυρί,γιαούρτι,μαρμελάδα,κρέας)
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ(τυρί,γιαούρτι,μαρμελάδα,κρέας)

 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΧΑΜΕΤΡΟ ειδικά σχεδιασμένο για μετρήσεις σε τυριά, γιαούρτια, μαρμελάδες, κρέας. 

Specifications  
pH Range -2.00 to 16.00 pH
pH Resolution 0.01 pH
pH Accuracy 0.02 pH
pH Calibration automatic, at one or two points with two sets of standard buffers (pH 4.01 / 7.01 / 10.01 or pH 4.01 / 6.86 / 9.18)
Temperature Range -5.0 to 105.0C / 23.0 to 221.0F
Temperature Resolution 0.1C / 0.1F
Temperature Accuracy 0.5C (up to 60C); 1.0C (outside) / 1F (up to 140F); 2.0F (outside)
Temperature Compensation automatic from -5.0 to 105.0C (23 to 221F)
Electrode/Probe FC202D glass body, pre-amplified pH electrode with conical tip, internal temperature sensor, DIN connector and 1 m (3.3’) cable (included)
Battery Type/Life 1.5V (3) AAA / approximately 1200 hours of continuous use; auto-off after 8 minutes of non-use
Environment 0 to 50C (32 to 122F); RH max 100%
Dimensions 152 x 58 x 30 mm (6.0 x 2.3 x 1.2”)
Weight 205 g (7.2 oz.)
Ordering Information HI99161 is supplied with FC202D pH/temperature probe, HI70004 pH 4.01 buffer solution sachet, HI70007 pH 7.01 buffer solution sachet, HI700642 electrode cleaning solution sachets (2), batteries, instructions and hard carrying case.



Με τα επιλεγμένα:
Positive SSL